Sikke meget man oplever! De første dage gik stille og roligt.
I søndags vejede jeg 6,3 kg (dvs. jeg har taget et kilo på siden jeg flyttede hjemmefra!) og i spejlet kunne jeg se, at mit ene øre står op smiley

Tirsdag kørte vi bil igen – det er nu stadig ikke for sjovt smiley, men jeg har da ikke kastet op. Vi kom et hyggeligt sted hen hvor vi kunne gå en tur i skoven. Ellers har vi mest gået rundt her i området – men det er nu også skægt, der er en stooor vandpyt, man kan lege i. “Mor” kaldet godt nok en dam…

Fredag skulle vi gå en laaang tur til “mor’s” arbejde igen – det gjorde vi nu også sidste uge… Men hyggeligt at hilse på de forskellige smiley

I går var rigtigt anstrengende. Først blev jeg puttet ind i en bil og kørt ind til “byen”, som “mor” kalder den. Der var bare så mange mennesker, så jeg var nødt til at sætte mig ned og se mig om mange gange. Til sidst stoppede vi dog op et sted, hvor jeg kunne ligge i skyggen under et bord.
Men ikke i ret lang tid – så blev jeg hevet videre, tilbage til bilen. Vi kørte til en stor skov hvor jeg virkelig fik lov til at løbe rundt. Der var også et par andre hunde jeg kunne hilse på. Dejligt – og så var det rart at komme hjem og kunne sove lidt! smiley

I dag tog “mor” igen sit underlige grønne tøj på – og “far” også! Så kørte vi lidt bil igen (det bliver mere og mere sjovt!) men ikke ret langt. Vi mødtes med en masse andre mennesker som allesammen var i grønt tøj og alle havde nogle lange, larmende pinde med. Først synes jeg det lød lidt underligt, men der var ikke andre, der tog sig af det. Så legede jeg lidt med min bold og lagde mig til sidst til at sove – da der ikke skete mere.

Så alt i alt har det været en spændende uge. Men maden er ikke noget at råbe hurra for… de sidste dage fik jeg dog lov til at prøve noget andet, som smager lidt bedre…

“Mor” siger også, at jeg har taget på i løbet af ugen, så nu vejer jeg 7,1 kg! smiley