Ja, så gik der igen en uge – som tiden dog går! Jeg har igen taget på – nu vejer jeg 8 kg (mon det bliver ved?!?)

Hver morgen er vi ude på en lille gåtur – og så får jeg lov til at slappe af i hundegården. Der er et fint hus – hvor der altid ligger noget lækkert til mig, når jeg kommer derud. Tørrede griseører smager altså godt! smiley

Ugen er ellers gået stille og roligt, men det var vist kun stilhed før stormen her i weekenden. Lørdag morgen kørte vi laaangt i bil (smiley) – men da vi så kom frem var både Fenja og Choko der, så jeg kunne lege lidt med dem. Dem mødte jeg også for et par uger siden, så jeg kendte dem godt.
Der var masser af spændende oplevelser – en planke vi skulle gå over (det gik rigtigt godt) og nogle rør i jorden. Godt, at Fenja løb foran, så var jeg lidt mere tryg ved at løbe igennem.
På et tidspunkt gik “mor” fra mig – men det gjorde nu ikke så meget, for der lå lidt godbidder, som jeg kunne hygge mig med. Og hun kom jo også tilbage igen.

Efter vi kom hjem, tog jeg mig en lille lur – men lur mig, om jeg ikke blev slæbt af sted igen! Denne gang ind midt i byen, hvor der var masser af folk i grønt tøj (gad vide, hvad de lavede der – de plejer da kun at være i skoven?!? smiley) Der var larm og en masse mennesker, der alle sammen skulle røre mig. Dejligt! Men jeg er nu også rigtig blød!

På vej hjem besøgte vi en anden hund, som hedder Buller. Han gad nu altså ikke lege med mig – øv! Så kunne jeg lige så godt lægge mig til at sove.

Om aftenen troede jeg egentlig, at vi bare skulle gå en kort tur. Men næ nej – ud og besøge flere. Der var jeg nu også i torsdags – og børnene ville gerne lege med mig. Det var godt nok svært til sidst af få lov til at slappe af! smiley

I dag skulle vi igen køre langt i bil – men da vi kom frem til Tylstrup, som “mor” siger, det hedder, mødte jeg Bella. Og hun ville bare gerne lege! Blog Image

Så mens “mor” og “far” fik lidt at spise sammen med Ruth og Frode, som Bella bor hos, hyggede vi os i haven. Og delte lidt mad… (Bella havde ikke spist op, så der var lidt tilbage i hendes madskål smiley)

Da jeg kom hjem, lagde jeg mig bare til at sove. Godt det er mandag i morgen – så kan jeg vel endelig få lov til at slappe lidt af i min hundegård!