Så er der igen gået laaang tid…

Lige efter jeg skrev sidst, fik vi besøg af min mor’s mor smiley – det var hyggeligt! Hun blev hos os i en uge. Skønt, for hun vidste heldigvis ikke alt det, jeg ikke måtte smiley

Den ene af dagene var vi ude at gå på fælleden, hvor vi mødte nogle andre hunde. Det var lige ved dammen – og én af dem stod i vandet. Så dér måtte jeg jo også ud… Og pludselig var jeg helt ude at svømme. Dejligt, da jeg først havde vænnet mig til det!

Blog Image

Ellers var jeg igen en tur hos dyrlægen (gad vide, hvor tit man egentlig skal derhen?!?) Denne gang var det en anden dyrlæge end sidst. Hun var dog mindst lige så uforsigtig som den anden, for hun kom også til at prikke mig. Endda to gange! Mor sagde noget om, at det var, fordi jeg skulle have et pas… Nå, det gjorde nu ikke særligt ondt.

Mor er i øvrig sjov – så går hun en tur uden mig, og taber noget. Gæt så, hvem der skal finde det igen! Hun kunne da godt passe lidt bedre på! (Men det er nu sjovt, at min næse kan bruges til noget nyttigt smiley)

Vi har også været til træning. Her kunne jeg igen lege med en hel masse af mine venner, især Nero. På et tidspunkt var der et af menneskene, som smuttede ind i en skov. Som om han kunne gemme sig for mig! Jeg opdagede ham da, inden jeg var kommet omkring hjørnet af volden, og kunne føre min mor direkte hen til ham.
På træningspladsen har vi også nogle tunneller, man kan løbe igennem. Det er rigtigt sjovt, for den ene af dem er så lille, at mor slet ikke kan komme igennem. Og Nero turde næsten ikke – før jeg viste ham, at det slet ikke er farlig.

Jeg har også fået en penneven, Molly fra København. Hun bor hos Vibeke, som er en af mors venner. Vi mailer sammen – det er altså sjovt at høre om andres erfaringer med deres mennesker.

Her i weekenden kørte mor rigtigt langt med mig. Helt op til Tranum. Der var rigtigt mange andre hunde, men kun to, som jeg rigtigt legede med. Det var Fenja, som jeg kender fra træningspladsen af. Hun hører til hos Bjarne. Og så var der Saga, som er en retriever-dame på 2 år. Hun og jeg legede rigtigt meget.
Men vi prøvede også meget andet sjovt. Der var både spor, vi skulle følge og mennesker og genstande vi skulle finde i en skov. Nogle gang skulle vi arbejde på egen hånd (mor sagde “rondér” hver gang) og andre gange var det mens jeg var i snor. Det var altså bare skægt.

Da det blev aften og mørkt, skulle mor og jeg sidde helt, helt stille ved et træ. Meeen der snød jeg dem, for jeg kunne sagtens følge Anita, vores underviser, som gik rundt derude. På et tidspunkt fik jeg endda lov til at komme helt hen til hende og hilse på og få en godbid! Derefter måtte vi tilbage til træet og sidde lidt mere stille.

Inden vi kørte hjem i dag, kørte mor og jeg ned til stranden. Vandet smager altså sjovt! Og så er det slet ikke stille, som det plejer at være. Det bevæger sig frem og tilbage, og der er noget hvidt skum ovenpå, som flyder med. Det var altså lidt farlig, så jeg måtte hellere skælde det lidt ud.

Da vi kom hjem var jeg helt op at køre. Så legede vi lidt, inden jeg til sidst faldt i søvn. Først var jeg dog lige på vægten sammen med mor – nu er jeg helt oppe på 17 kg!

Blog Image