Så er vi hjemme igen efter juleferien hos mor’s mor smiley

Blog Image

Selv om det var en meget lang køretur, er det nu rart at være hjemme igen. Mor og jeg har været på fælleden – den ene gang skulle mor åbenbart skynde sig rigtigt meget – hun løb i hvert fald hele vejen…smiley jaja, hun snakker lidt om julespækket…

Det har jeg nu ingen problemer med – mad siger mig bare ingenting lige nu. Det er altså også for kedeligt, altid at få det samme at spise. Nogle gange er jeg heldig, og der kommer lidt kartofler eller kød i min skål. Så vil jeg gerne have det. Men ellers kan de da bare selv spise det tørre hundemad! Jeg vejer også nok nu, synes jeg selv – 24 kg. Så må man som dame jo passe lidt på sin vægt smiley

Kay har været forbi og besøge os – det har været rigtigt hyggelig. Den ene gang havde hun Brian og Peter med. Peter er altså sjov at lege med – for han er ikke så stor som de andre. Og så kan han godt li’ at lege med biler, og det kan jeg også!

Blog Image

I aftes var jeg alene hjemme sammen med Ayoe og hendes veninde Dina. Sikke en larm, der var! Hele dagen har der lydt brag alle vegne, men ved midnatstid gik det da helt over gevind. Nå, det generer mig nu ikke det mindste. Man er vel hjemmeværnshund, og vandt til høje lydesmiley

I dag var vi ude at gå en tur. Der mødte vi Buller, som bor hos nogle af mor og fars venner. Han er nu ikke så ung, så han gad ikke lege. Men heldigvis havde jeg min bold med, den kastede menneskene væk, så jeg måtte hente den. Så var de da beskæftiget så længe smiley

Nå, nu vil jeg ønske dig et godt og velsignet nytår!